Teams

Team Deurne

Elda Mincke, psychiater GEEN NIEUWE AANMELDINGEN MOGELIJK

Elda Mincke (°1972) is volwassenenpsychiater en heeft ervaring in de ambulante en residentiële volwassenenpsychiatrie. Zij is afgestudeerd als cognitief gedragstherapeut.

Karin Cosemans, psychotherapeute en Somatic Experiencing Practitioner (traumatherapie)

Karin Cosemans (°1964) heeft 30 jaar ervaring in communicatieve en sociaal-emotionele begeleiding van kinderen in het buitengewoon onderwijs. Karin is verliescounselor voor kinderen en jongeren en studeerde verder af als integratief psychotherapeute voor volwassenen. Daarnaast rondde zij de opleiding Somatic Experiencing rond traumaherstel in Nijmegen af. Zij is Somatic Experiencing Practitioner en zoekt samen met de cliënt naar manieren om traumatische ervaringen terug te integreren in het dagdagelijkse leven. Opvoedingsvragen, angstproblematieken (OCD, fobieën,…), trauma, verlieservaringen (scheiding, rouw, verlies aan zelfvertrouwen,…) behoren tot haar interessegebied.

Wendy Bomberen, ervaringsgericht counselor, jongerencoach

Wendy Bomberen (°1973) is experiëntieel counselor en jongerencoach. Als basis heeft ze een pedagogisch diploma en jarenlange ervaring binnen onderwijs. Ze studeerde af als counselor/psychosociaal begeleider bij Focus On Emotion en ze is ook Rots en Water trainer. Ze volgde verschillende opleidingen rond coaching, verbindende communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Haar doel is vooral verbinding te leggen met je innerlijke zelf en samen te zoeken naar nieuwe mogelijkheden en inzichten, zonder oordeel. Zowel jongeren als volwassenen kunnen bij haar terecht voor vragen en begeleiding rond faalangst, zelfvertrouwen, niet goed in je vel zitten, ergens ‘vast in zitten’, emotioneel welzijn en stress. Daarnaast heeft ze ook een eigen praktijk en geeft ze trainingen rond zelfbeeld, faalangst en emotieregulatie.

Barbara Muller, integratief psychotherapeut en coach

Barbara Muller (°1971) is integratief psychotherapeut (Educatieve Academie) en coach. Zij werkt oplossingsgericht en traumasensitief. Barbara biedt op een warme, krachtige manier begeleiding aan jongeren en volwasssenen met stress (overthinking of anxiety) of burnoutklachten, emotionele problemen en identiteitsvragen. Ze heeft een bijzondere affiniteit met hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Tijdens jarenlange ervaring in de bedrijfswereld ontwikkelde Barbara zich ook als coach, en ondersteunt mensen in verandering en groei. Daarnaast is ze ook actief als psychotherapeut bij TEJO en in een eigen praktijk.

Team Mechelen

Yves Vercruyssen, psycholoog

Yves Vercruyssen (°1956) is klinisch psycholoog, psychotherapeut, relatie– en gezinstherapeut. Hij volgde de opleiding systeem -en familietherapie en de postgraduate werkgroep partnerrelatietherapie en therapie voor seksuele problemen. Hij heeft inmiddels een ruime ervaring opgedaan in de ambulante psychotherapie en staat open voor hulpvragen van jongeren, volwassenen, koppels en hun gezinnen. Deze vragen kaderen zich binnen emotionele, interactionele, levensfase en/of existentiële problemen. Hij is lid van de Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeeminterventies (BVRGS).

Chris Winter, psycholoog

Chris Winter (°1974) is van opleiding klinisch psychologe (VUB 1999), gezins- en relatie-therapeute (Kern, St Niklaas 2004) en EMDR-therapeute in opleiding (Integrativa, 2014, 2017). Via haar werk in de geestelijke gezondheidszorg heeft ze een ruime diagnostische en psychotherapeutische ervaring opgebouwd. Naast haar werk bij d_Link met jongeren en hun gezinnen, richt ze zich tot volwassenen en koppels. Haar bijzondere interesse gaat uit naar moeilijkere zwangerschaps/fertiliteitstrajecten, trauma en verlieservaringen rond zwangerschap, geboorte en het beginnende ouderschap. Zij is lid van de Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeeminterventies (BVRGS), EMDR Belgium en de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP).

Luk Geens, sociaal pedagoog

Luk Geens (°1955) is opgeleid als sociaal pedagoog (KULeuven) en systeemtherapeut (Interactieacademie Antwerpen (1990) en de Viersprong Academy Bergen op Zoom (2015)). In zijn therapeutisch werk met volwassenen ligt de focus op individuele groei, ouder- en partnerschap, familie- en gezinsontwikkeling. Diverse ontwikkelingsthema’s kunnen daarbij aan bod komen: verbinding, losmaken, rouw, zingeving.

Riet Ysebaert, maatschappelijk assistente

Riet Ysebaert (°1979) is maatschappelijk assistente (UCLL) en antropologe (KULeuven). Zij volgde een postgraduaat bemiddeling (UCLL), en is erkend coach (centerforselfmanagement – Jef Clement). Ze volgt momenteel een bijkomende opleiding tot relatie-, gezins- en systeemtherapeut (IPRR, Mechelen). Via haar werk in de jeugdzorg heeft zij ervaring in het werken met jongeren, (jong-)volwassenen en hun context. In haar therapeutisch werk met volwassenen ligt de focus op individuele groei, ouder- en partnerschap, familie- en gezinsontwikkeling.

Team Kalmthout

Katrien Nelen, psycholoog

Katrien Nelen (°1980) is klinisch psychologe (K.U.Leuven 2003) en volgde een opleiding cliëntgerichte en experiëntiële psychotherapie. Zij heeft ruime ervaring opgedaan binnen de residentiële psychiatrie in het werken met jongeren en volwassenen met een psychotische problematiek. Daarnaast werkt zij reeds enkele jaren als ambulante psychotherapeute. Binnen de werking van d_Link biedt Katrien individuele cliëntgerichte psychotherapie voor volwassenen.

Lieselot Vandenberghe, beeldend therapeut

Lieselot Vandenberghe (1985) is beeldend therapeut en volgde diverse bijkomende therapeutische opleidingen: Beeldende Therapie met Gezinnen, mentaliseren in vaktherapie, mindfulness en meditatie voor kinderen, NVR (Geweldloos Verzet). Daarnaast is ze ook kindertolk® (Present Child Methode). Ze heeft jarenlange ervaring in het residentieel werken met verschillende doelgroepen. Momenteel werkt ze binnen UKJA, departement Kinderen, waar ze zowel individueel kinderen begeleidt, als groepstherapie aanbiedt en gezinnen begeleidt. Bij d_Link kunnen zowel kinderen als volwassenen bij haar terecht voor beeldende therapie. Ook voor ouder-kindrelaties en gezinstherapie is er een aanbod.

Kim Rombouts, psychotherapeut

Kim Rombouts (1975) is in 1998 afgestudeerd als klinisch orthopedagoog (KULeuven). Zij volgde een contextuele opleiding (Leren over Leven, 2018) en een Integratieve Therapie-opleiding (Educatieve Academie, 2022). Zij richt zich tot kinderen vanaf 10 jaar, jongeren en volwassenen met en zonder beperking. Ook gezinnen kunnen bij haar terecht. Ervaring bouwde ze op in de zorg voor personen met een beperking en jongeren met gedrags- en emotionele problemen. De laatste jaren werkt ze voltijds als psychotherapeute.

 

Team Rotselaar

Yves Vercruyssen, psycholoog

Yves Vercruyssen (°1956) is klinisch psycholoog, psychotherapeut, relatie– en gezinstherapeut. Hij volgde de opleiding systeem -en familietherapie en de postgraduate werkgroep partnerrelatietherapie en therapie voor seksuele problemen. Hij heeft inmiddels een ruime ervaring opgedaan in de ambulante psychotherapie en staat open voor hulpvragen van jongeren, volwassenen, koppels en hun gezinnen. Deze vragen kaderen zich binnen emotionele, interactionele, levensfase en/of existentiële problemen. Hij is lid van de Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeeminterventies (BVRGS).